Grafica publicitara | Web development | Content providing for SEO

  • 0

Grafica publicitara | Web development | Content providing for SEO

Tags : 

Web development

 

Web design & web development 

    – In web development experienta si abordarea unui continut autentic traseaza directiile emergente pentru un proiect  realizat cu profesionalism si care dispune de o interfata creativa cu design grafic autentic. Diferenta intre web development si web design consta in  tipurile de programe folosite si functionalitate:

  • Un web designer utilizează grafică și software pentru concepte grafice (Adobe Photoshop, Illustrator și InDesign) pentru a crea interfata a site-ului web – cea cu care utilizatorul intra in contact. Acest design este apoi sustinut de un cod de programare care ii va da viață in mediul online – parte construita de web development. Munca unui designer este creativa și mizeaza pe intuiție și imaginație mizand in mare parte pe functia estetica a creierului – emisfera dreapta. De regula ei pot lucra cu concepte de design care implica – paleta de culori și tipul de font ales, relațiile spațiale intre elementele componente și experiența utilizatorului. Creaza un design adaptiv folosit in elementele de prezentare ale companiei.
  • Web developerul lucreaza impreuna cu designerul si marketingul pentru ca structura functionala a site-ului web sa sustina conceptul initial si sa inglobeze un design integrat adaptat segmentului de piata vizat.
  • Echipa de marketing asigura un prognostinc privind impactul asupra social-media si pune la dispozitie mijloace de promovare optime. Studiul de impact si modelul comportamental sunt categorii care necesita urmarire pentru a crea valoare reala.

Context in care TagStudio pastreaza autonomia in luarea deciziilor – avand in vedere premisa ca gestionarea resurselor din partea  celor trei specialitati este vitala pentru coerenta si finalitatea proiectului de web development.

„Experienta este noua unitate de masura pentru cultura de brand – nu in ceea ce priveste functionalitatea, cat in ceea ce iti transmite la nivel senzorial.” – Iulia Petrescu, architect & designer at TagStudio

Forma de organizare, diveristatea si resursele unui proiect de web development sunt variabile ale caror combinari infinite creaza insule de stabilitate mentinute prin natura si tipul intereselor.

Forma si configuratia unui site web este exprimarea unei faze de finalitate a fenomenului de web development, ceea ce nu inseamna ca ea trebuie sa fie considerata ca fiind o forma de design inchegata si recunoscuta ca exprimare completa. Inseamna ca intr-un anumit interval de timp continuu lucram impreuna cu tine pentru a construi faze determinate in viata companiei tale. Marcam astfel prin design, grafica publicitara si web development un site care exprima transparenta din partea ta si  etape importante in evolutia constanta a firmei.

 

Stabilirea unei strategii de dezvoltare si fazarea categoriilor de activitati presupune ierarhizare preliminara si va asigura un proiect sustenabil. Atasarea calitatii de sustenabilitate unei activitati de web development si implicit optimizare seo inseamna o preocupare constanta a celor care o sustin si implicarea pe termen lung a dezvoltarii unui asemnea proiect. Elemetele grafice care vor sustine acest proces sunt integrate prin design in mape de identitate cu caracter de unicitate si reprezentativitate.

„Ne indreptam atentia catre stilul tau de viata si pe convergenta intre desgin, web development, tehnologie adaptiva si influenta culturala a branding-ului in orasele europene. Particularizand,  in cultura romaneasca stim ca brandul are limite permeabile care permit acestuia – in contextul unei strategii interdisciplinare – sa devina mai specific si mult mai adaptabil. In aceasta rezida capacitatea lui de supravietuire si permanenteizarea lui in constiinta colectiva. El trebuie sa-si demonstreze capacitate de imbunatatire a vietii  celui care alege brandul si sa garanteze o imbatranire fizica si morala naturala (evitand deteriorarea iremediabila si pastrand posibilitatea de ingrijire si reparatie).  Plecand de la premisa ca astazi existenta este identificata partial cu o cultura a brandului sa asiguram totusi ca aceasta ofera o experienta cu un continut autentic. „ – Traian Neacsu, web developer & graphic designer at TagStudio

Abordarea de actualitate concretizata intr-o gandire sistemica a unui branding de succes – se poate concretiza acum intr-o forma de finalitate – se distinge prin conceptul de integrare si coroborare simultana cu procesul de design, grafica publicitara si arhitectura specializata unui web development sustenabil. Sincronizarea interdisciplinara si necesitatea de a le oferi mecanisme de legatura se concretizeaza prin capacitatea de adaptabilitate si specificitate imediata. Fortuit sau firesc printr-o limita permeabila si plastica acesti factori pot suporta o serie de modificari care prin anunta de regula un eveniment cu un comportament predictibil.

Intuitia unui web developer creaza inca din faza de proiectare posibilitatea unor inlocuiri de ansamblu sau numai a unor completari punctuale, in conditiile in care prezinta interes grafic-functional, economic si social.

Pentru a putea livra o experienta autentica utilizatorului si adaptata la nevoile curente un web designer foloseste designul integrat si continut autentic, cu aceent pe interfata grafica. Contributia se regaseste in mentinerea interesului pentru portofoliul si activitatea firmei tale. Analiza pe care web developer-ul o face asupra traficului in momente cheie ale zilei si asupra interesului pentru anumite categorii asigura o forma finala inchegata a site-ului web.

Reperele in web development si seo se constituie in momente de finalitate – de fapt intervale de timp in care conditiile de existenta ale formei si cele de continut autentic raman valabile si specifice pentru a se putea distinge de restul. Insistand asupra carcterului evolutiv al formei pe care o imbraca designul integrat in cadrul site-ului web, stim cu certitudine ca ele creaza o diferentiere spatiala in contextul media de astazi.

Consultanta in advertising – grafica publicitara coroborata cu design integrat si arhitectura specializata. Fenomenul de consonanta. Constructia in jurul unui ax important. Microbranding-ul sustenabil s-ar putea constitui pe o strategie de interactiuni geometrice implementata prin concepte sociale. Este un spatiu izotopic (Lefebvre – spatiile izotopice sunt spatii care releva un acelasi loc, concepute in acelasi fel, si care se dovedesc legate intre ele prin trasaturi caracteristice )

Stiind ca raportarea o facem la o existenta dinamica, consider ca advertisingul este un mijloc de informare si educare, dar este in acelasi timp si o cultura a carei influenta si valoare trebuie gestionata prin continut autentic .

Obtinerea diferentierii spatiale adecvate in cazul unei pagini web de prezentare sau un site ecommerce se obtine prin introducerea de elemente agrenate dependente de ritmul, activitatea si dinamica de utilizatorilor. Obtinem un interval inchis care poate fi usor gestionat de echipa TasStudio si optimizat seo.

Intelegerea site-ului web trebuie similara cu a unui organism care traverseaza faze determinante de maturizare si a carei evolutie necesita spatiu si timp. Daca este cazul, trasformarea in valoare reala se continua si ulterior finalizarii unui proiect de web development si web design – mai concret in cadrul procesului de re-branding si re-design. Preluarea si insusirea acestor informatii se transforma in valoare reala prin procesul in sine de creare a unui site web si prin dezvoltarea conceptului initial intr-o maniera durabila.

Luand in considerare complexitatea si dinamica pietei de astazi, abordarea insusirea si intelegerea noilor perspective si abordari interdisciplinare privind managementul de proiect. Punem la dispozitie profesionalisul si specialistii nostri privind analize de dinamica a pietei, analiza strategica de abordare a industriei si directiilor emergente.

TagStudio este fabricat în România cu foarte multă pasiune pentru grafică şi design.

Graphic design & written content are the intellectual property of TagStudio. Creativity & thinking process is established in Pitesti County where the winds are always mild and the air is forever fresh.

TagStudio este fabricat în România cu multă pasiune pentru grafică şi design.

Copyright © 2015 TagStudio. All Rights Reserved.


Leave a Reply

Cauta

Social

TagStudio updated their profile picture. ... See MoreSee Less

View on Facebook

TagStudio updated their cover photo. ... See MoreSee Less

View on Facebook

TagStudio updated their cover photo. ... See MoreSee Less

View on Facebook
Pitesti
-5°
nori împrăștiați
humidity: 76%
wind: 1m/s NNW
H 5 • L -1
3°
Sat
4°
Sun
4°
Mon
4°
Tue
3°
Wed
Weather from OpenWeatherMap