DESIGN SI VIZUALIZARE 3D

Servicii de vizualizare 3D – sunt pentru dumneavoastra?vizualizare 3d

Fie ca sunteti un arhitect sau designer de interior, proprietarul unui magazin, local, sau doar doriti reamenajarea locuintei, atunci vizualizarea 3D poate fi un instrument potrivit. Acesta va ofera posibilitatea sa vedeti cu exactitate cum va arata designul si spatiul ce urmeaza sa fie amenajat inainte de a fi contruit.

Cine beneficieaza de vizualizare 3D?

Arhitectii au nevoie in mod constant de grafica 3D. In fazele initiale ale unui proiect, acestia realizeaza randari conceptuale pentru a prezenta clientilor primele lor idei. Beneficile constau in usurinta de a aduce orice modificare asupra proiectului fara a genera costuri inutile. In fazele urmatoare randarile vor genera imagini realistice si in detaliu a proiectului final.

Aceste interpretari sunt utilizate pe scara larga in scopuri de marketing.

Designerii de interior reprezinta principalii utilizatori pentru vizualizare 3D. Acestia folosesc un proces asemanator cu cel al arhitectilor dar la o scara mult mai mic, presupunand manipularea obiectelor pentru proiecte din domeniul rezidential sau de retail. Practic se realizeaza un tur virtual al spatiului aflat in lucru prin care clientul are posibilitatea sa vada amenajarea interioara.

Cataloagele de produse ar putea, de asemenea, sa se bazeze foarte mult pe redarea realistica a produselor, cum ar fi usi, mobilier, bucatarii, etc. In acest caz o vizualizare 3D substituie necesitatea de fotografii reale.

Avantajele vizualizarii in 3D il reprezinta evitarea costurilor care ar fii generate achizitionand diferite materiale sau produse ce s-ar dovedi neadecvate proiectului aflat in lucru.

Echipa TagStudio va poate ajuta in orice pas din procesul de prelucrare, design si randare 3D.

Proiecte  | Randari 3D


Cauta

Social

TagStudio updated their profile picture. ... See MoreSee Less

View on Facebook

TagStudio updated their cover photo. ... See MoreSee Less

View on Facebook

TagStudio updated their cover photo. ... See MoreSee Less

View on Facebook
Pitesti
-5°
nori împrăștiați
humidity: 76%
wind: 1m/s NNW
H 5 • L -1
3°
Sat
4°
Sun
4°
Mon
4°
Tue
3°
Wed
Weather from OpenWeatherMap